Vart har du ditt kontor?

HenrikMitt liv2 Comments

cafe-arbeta

Med digitaliseringen och snabbare uppkoppling har möjligheterna blivit obegränsade. Att arbeta på caféer, kontorshotell, coworking-platser har blivit lite modernt.

Idag sprang jag på några på Malmö centralstation som arbetade. Du har säkert lagt märke till alla som sitter bakom sina datorer på caféer och offentliga miljöer.

I stort sett skulle jag kunna jobba vart jag än är om jag bara har tillgång till min dator, telefon och en uppkoppling. Jag vet alla yrken har inte den möjligheten.

Hur gillar du att arbeta och när?

Inlägg 022 i #Blogg100

2 Comments on “Vart har du ditt kontor?”

  1. Jag tänkte faktiskt exakt samma sak. Samma plats, nästan samma dag. För mig var det i fredags, den 15 februari. Espresso House på Centralstationen i Malmö var så gott som fylld av folk som jobbade. På en fredag eftermiddag.

    Och för min egen del så är det just en stor del av tjusningen med mitt jobb; att jag kan sitta var jag vill när jag vill. Allt jag behöver är min dator och min telefon, så är jag på plats. Som nu till exempel. Nu jobbar jag. Nu har jag fritid. Nu jobbar jag. Nu har jag fritid.

    1. Fritid, jobb? Intressant det där, i mitt jobb (mitt avlönande) så är det ibland lite svårt att skilja på jobb och fritid. Eftersom jag kombinerar ett av mina största intressen webben och yrkeslivet så blir gränsdragningen ibland väldigt svår. De bästa idéerna kommer för mig iaf inte oftast mellan 8-17 utan ofta i samband med ngt helt annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.