Logga din träning med Runkeeper

Henrik#Dinutmaning, Teknik1 Comment

Har du en smart telefon med GPS och iOS eller Android? Grattis, då har du också en mycket kompetent träningsdator.

Jag använder Runkeeper som träningsdagbok, delvis genom att mäta mina rundor genom min iPhone och appen men också för att logga min övriga träning inomhus. Från början var appen fokuserad på just löpning, men sedan i höstas har Runkeeper utökat valet av olika aktiviteter till att omfatta det mesta som en glad motionär utövar.

Kom igång

Du registrerar dig med din e-post, eller med ditt facebook eller google-konto. Sen är det bara trycka på start, välja vilken sport du utövar och trycka på knappen ”Go Running”. Under tiden du springer kan du få uppföljning på din träning i form av fart, tempo och distans. Allt det kan du ställa in under inställningar i appen.

Via webben eller appen kan du i efterhand logga dina aktiviteter, för varje aktivitet kan du fylla tid, distans, medelpuls, kaloriåtgång (fylls också på automatiskt) och skriva en kommentar. Alternativen skiljer sig lite beroende på vilken typ av aktivitet du valt.

runkeeper5 runkeeper4 runkeeper3

Sätt mål & träningsplaner

Runkeeper låter dig sätta olika mål med din träning, kan vara viktnedgång, uppnå en distans, antal träningspass med mera. Det finns också färdiga träningsplaner att följa både som är gratis och som du får betala en liten slant för.

Uppföljning

Givetvis finns det massor med statistik som du kan få ut när du loggar din träning. I Runkeeper’s gratisvariant är statistiken begränsad och du får tillgång till mer statistikfunktioner om du väljer att betala för Runkeeper.

runkeeper1 runkeeper2

Så vad väntar du på? www.runkeeper.com

One Comment on “Logga din träning med Runkeeper”

  1. Pingback: Runkeeper Logga In – Sweden Logga In

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.