Min digitala anteckningsbok

HenrikTeknikLeave a Comment

När kommer dina bästa idéer och tankar? Mina kommer oftast i situationer som inte innebär att jag har tillgång till dator eller papper. Papper har dessutom en tendens att försvinna för mig.

Lösningen för mig finns i min telefon, dator och på webben. Det finns en mängd olika leverantörer av program som gör att du kan göra anteckningar digitalt. Jag själv har fastnat för Evernote, det är gratis i sitt grundutförande. Det finns appar till både telefon och dator. Dessutom når du dina anteckningar via webben.

Var jag än är har jag alltid mina anteckningar med mig i telefonen eller dator. Allt synkat, ändrar jag i en anteckning så finns ändringen där om jag öppnar samma anteckning i datorn eller webben. Jag använder också Evernote flitigt för att anteckna på möten, föreläsningar med mera. Du kan smidigt lägga till foton, filer och webb-urklipp. Du kan kategorisera och sätta etiketter på anteckningarna och dessutom dela anteckningarna med andra.

Hur löser du dina anteckningar?

Inlägg 012 i #Blogg100

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.