Long time & bloggfail

HenrikMitt livLeave a Comment

Ibland blir det inte riktigt som jag tänkt mig. Bloggutmaningen #blogg100 är precis en sådan grej, började riktigt bra och kände mig taggad. Verkligheten kom dock ikapp lite fortare än jag tänkt, familjen, jobbet och så vidare satte lite käppar i hjulet. Men utmaningen och inläggen fram till jag drog i handbromsen gav mig ändå mycket tillbaka. Känslan av att verkligen tänka till för varje inlägg kör att den kreativa processen ändå håller igång bättre. Visst alla inlägg hade ju inte direkt någon verkshöjd men ett å annat är jag riktigt nöjd med. Sen är det roligt att se vilka inlägg som får störst spridning. I mitt fall var det lite oväntat inlägget om Openstreetmap som gav störst spridning i mitt nätverk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.