Hur går det i min #Dinutmaning?

Henrik#Dinutmaning, Träning1 Comment

Ni är många som kämpar på i ”Din utmaning – kul! För egen del så tog det tvärt slut eftersom mina ryggproblem eskalerade i början av förra veckan. Provat det mesta och beslutade mig för vila och medicinering. Har blivit något bättre men inte helt bra. Tillbringar 3 närmaste dagarna i Stockholm  och har med mig träningskläder. Får se om jag ger mig ut.

Mitt facit så långt är:

Mål 1: tyvärr inte hållit igång löpningen eftersom det förvärrat ryggen. Inte en enda liten kilometer avverkad sedan sist. Långt kvar till 300km, men det är långt kvar till 1 juni också.

Mål 2: Här blir det svårare eftersom mitt mål var 4 träningsdagar/vecka. Den sviten har brutits, får se om jag så sakta kan komma tillbaka även här.

Hur går det för er andra?

Kolla #Dinutmaning på twitter.com

Facebookgruppen #Dinutmaning

 

One Comment on “Hur går det i min #Dinutmaning?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.